Større tryghed, mindre bøvl...

Ring nu!

26 25 36 73

Vi søger løbende nye kollegaer…

Vi er en moderne administrationsvirksomhed i rivende udvikling beskæftiget indenfor en bred vifte af administrationer fra selskabsadministration, institutioner og erhvervsudlejning over boligudlejning til andels-, ejer- og grundejerforeninger.

Hos EJDA ligger det fulde kundeansvar hos den enkelte medarbejder, idet vi værdsætter, at kunden behandles end-to-end af én fast administrator, som kender kunden og dennes særlige forhold. Da der ofte er travlt i hverdagen, vægter vi selvstændighed, ansvarlighed og individuel frihed meget højt. Vi har en velfungerende dynamik og et godt arbejdsklima. Der er fælles frokost og vi har desuden arrangementer, når der er stemning for og initiativ til det.

Der er løbende fokus på at optimere processerne – primært ved hjælp af IT – og vi søger konstant at være med forrest i udviklingen, så vi med rette kan tilbyde vore kunder en moderne administrationsløsning.

Du er selvstændig, systematisk og imødekommende og har fokus på kvalitet og kundeservice. Du er velformuleret i både skrift og tale og har erfaring fra en baggrund som f.eks. ejendomsadministrator eller revisor med selvstændigt ansvar for en kunde- og/eller ejendomsportefølje. Du kan håndtere alle administrationsopgaver og har dokumenteret erfaring indenfor mindst et af følgende områder:

 

Praktisk information
Vi benytter Strato som administrationssystem, og kendskab hertil vil være en fordel, men absolut ikke et krav. Arbejdstiden er fleksibel og aftales med den enkelte medarbejder, idet der dog er en forventning om at alle er på arbejde i telefontiden (hverdage kl. 9-14). Omvendt må der i et vist omfang påregnes aftenarbejde i form af bestyrelsesmøder og generalforsamlinger udover den almindelige arbejdstid.

Ansøgning
Hvis du mener, at det er lige netop dig, vi leder efter, og at vi er en arbejdsplads for dig, så send en ansøgning og dit cv pr. e-mail til Kasper Fløe Svenningsen på kfs@ejda.dk.