Større tryghed, mindre bøvl...

Ring nu!

26 25 36 73

Nytænkning og fokus på jeres behov
Min vision er, at virksomheden skal levere en moderne og nytænkende administrationsløsning, som i langt højere grad end normalt baserer sig på moderne IT uden at gå på kompromis med personligheden og behovet for, at foreningen har en fast administrator, som varetager og ikke mindst kender foreningen og dens behov.

Det er min stræben efter at udnytte forbedringspotentialet, der driver mig – og det er det, der skal drive virksomheden til et niveau, som overstiger det øvrige markeds samt vores kunders forventninger.

Jeg har administreret foreninger siden 2004, og selvom jeg mener, at jeg leverer en ydelse udover det sædvanlige, er der stadig rum for forbedring – og det vil og skal der altid være.

Jeg tror på konstant udvikling og forbedring
Man siger, at det er lysten, der driver værket, og det gælder i høj grad for mig – lysten til at stille spørgsmål ved eksisterende processer, til at udforske grænser og til at lykkes med at gøre det bedre – ikke bare bedre end andre, men så absolut også bedre end mig selv og bedre end det, jeg præsterede i går.

»It’s not how good you are, it’s how good you want to be« Paul Arden