Nyheder

Her på siden holder vi dig opdateret med nyheder fra EJDA Ejendomsadministration og ejendomssektoren.

Ønsker du flere nyheder, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

 • Ny bekendtgørelse om forbrugsmålingNy bekendtgørelse om forbrugsmåling
  En ny bekendtgørelse om individuel forbrugsmåling betyder, at der inden den 31. december 2016 skal installeres målere til måling af forbruget af varmt vand og køl i den enkelte bolig.
 • Tilskud til energirenoveringerTilskud til energirenoveringer
  Det er frem til den 1. marts 2015 muligt for ejere af private udlejningsejendomme med 12 eller flere beboelseslejemål at søge om tilskud til energirenovering.
 • Regler for bofællesskabRegler for bofællesskab
  Ejendomsforeningen Danmark er i samarbejde med Danmarks Almene Boliger og Lejernes Landsorganisation i gang med at udarbejde en fælles vejledning om regler for bofællesskab.
 • Kom til indvielse af WastelandKom til indvielse af Wasteland
  Torsdag den 6. november kl. 14-20 inviterer vi alle kunder, samarbejdspartnere og venner af huset til åbningsreception i det nye kontorhotel cph WASTELAND på Kløvermarksvej 70.
 • Nyt lejelovsforslag sendt i høringNyt lejelovsforslag sendt i høring
  Et nyt lovforslag, der vil ændre markant på lejeloven, er netop sendt i høring. Ifølge Ejendomsforeningen Danmark vil lovforslaget bl.a. lede til øgede omkostninger for lejerne.
 • Andelsboligforening får lov at gå konkursAndelsboligforening får lov at gå konkurs
  Andelsboligforeningen Bangsbohus på Peter Bangsvej har den 22. september 2014 fået Sø- og Handelsrettens ord for, at den må gå konkurs, skriver Politiken.
 • Andelshavere skal betale skat af tilbagebetalt ejendomsskatAndelshavere skal betale skat af tilbagebetalt ejendomsskat
  Andelshavere skal beskattes af for meget betalt ejendomsskat. En tilbagebetaling fra foreningen til andelshaveren er altså skattepligtig for andelshaverne.
 • Digitalt energimærkeDigitalt energimærke
  Med et nyt digitalt energimærke fra Energistyrelsen bliver det nu lettere for huskøbere og –sælgere at få overblik over en boligs mulige energiforbedringer.
 • EJDA Ejendomsadministration flytterEJDA Ejendomsadministration flytter
  Som et led i overtagelsen af administrationen af erhvervsejendommen på hjørnet af Raffinaderivej og Kløvermarksvej flytter vi pr. 1. august 2014 til nye lokaler på Kløvermarksvej 70.
 • Ny regnskabsvejledningNy regnskabsvejledning
  Erhvervsstyrelsen er kommet med en revideret udgave af “Vejledning om årsregnskaber for andelsboligforeninger, der aflægger årsregnskab efter årsregnskabsloven”.
 • Myte om fraflytning aflivesMyte om fraflytning aflives
  DEAS A/S afliver i en ny rapport myten om, at det er dyrt at fraflytte en udlejningsbolig. Rapporten viser bl.a., at ca. hver tredje lejer ikke får nogen fraflytningsregning.
 • Digital tinglysningDigital tinglysning
  Der er kommet ny praksis for fuldmagter, så ejendomsadministratorer ikke længere kan anvende tinglysningsrettens blanketfuldmagt som fuldmagt fra et flertal af ejerlejlighedsejere.
 • Skema ved salg af andelsboligSkema ved salg af andelsbolig
  Sælgere skal udlevere et lovpligtigt oplysningskema ved overdragelse af en andelsbolig, som skal gøre det lettere for køber at gennemskue andelsboligforeningens økonomi.
 • Ingen pligt til fællesantenneanlægIngen pligt til fællesantenneanlæg
  En ændring i planloven betyder, at grundejere og grundejerforeninger pr. 1. januar 2014 ikke længere er bundet til at tilslutte sig og vedligeholde et fællesantenneanlæg.